Mange kvinner sliter med cellulitter de blir eldre, og ønsker å kvitte seg med disse. Cellulitter er et hodproblem og det er særlig tre faktorer som er viktige for å holde cellulittene under sjakk.

Trening forbedrer blodsirkulasjonen, og sørger for at kroppen lettere kvitter seg med slaggstoffer. Kondisjonstrening og styrketrening som trener området der man har cellulitter, er spesielt effektivt i kampen mot cellulittene.

Hvordan din livsstil er har mye og si i forhold til cellulitter. For mye sol, røyking og alkohol bidrar til å øke cellulittproblemet for mange mennesker.

Kostholdet er også en viktig faktor. Dårlig kosthold er faktisk den viktigste grunnen til at cellulitter oppstår. Mat med mye proteiner er bra mot cellulitter fordi kroppen omdanner proteiner til aminosyrer i fordøyelsesprosessen, og disse aminosyrene hjelper til med å reparere hud og muskler. Mat som er rik på omega 3-fettsyrer styker huden og er viktig i kampen mot cellulitter. Dessuten er mat som er rik på vitamin C bra for å beskytte cellene, som igjen beskytter mot cellulitter. Mat som inneholder mye sukker er skadelig for huden, og er noe du bør holde deg unna hvis du sliter med cellulitter.

Hvis man sliter med cellulitter kan man få noe behandling hos hudleger. Det finnes også en rekke kremer som er effektive hvis du er plaget med cellulitter. En populær krem er Perfect Skin.

 

 

Post Navigation