Forbrukslån kan være løsningen for deg som trenger lån raskt. For å få forbrukslån stiller lånetilbyderne ikke krav om at du må kunne stille sikkerhet i bolig eller bil. Forbrukslån er rett og slett lån uten sikkerhet. Dette medfører imidlertid at renten er mye høyere enn for tradisjonelle banklån, siden lånetilbyderen har mindre sikkerhet for at du ikke misligholder lånet.

Selv om mange forbrukslån har skyhøye effektive renter som ofte kan overgå 30 prosent, så er det slett ikke umulig å finne er forbrukslån med lav rente. Det krever bare litt innsats, og heldigvis har vi gjort den innsatsen for deg allerede.

Et forbrukslån med lav rente som vi anbefaler er forbrukslånet til GE Money Bank. Her får du rente fra kun 7,9 prosent og du kan låne fra 30 000 til 300 000 kroner.

For å slippe å måtte sende inn en haug med ulike lånesøknader til ulike lånetilbydere, kan det være smart og finne et sted hvor du kan søke på flere forbrukslån i samme lånesøknad. Hos Låneportalen gjør du nettopp dette. Her søker du hos mange ulike tilbydere av forbrukslån med bare en søknad. Det er uforpliktende, og du velger kun å akseptere det lånet som passer for deg.

I tillegg finnes det flere nettsider som tester ut de beste lånene, og hvor du finner oversikt over de beste lånene. Disse sidene sparer deg for mye tid dersom du er på jakt etter et forbrukslån med lav rente, og du ikke har tid til å lete etter det beste lånet selv.

Post Navigation