Det kan være problematisk å få lån med lav inntekt hos de store bankene. De store bankene krever som regel både høy inntekt, samt at det stilles sikkerhet i bolig eller bil. Har du ingen av delene, og i tillegg lav inntekt får du sjelden innvilget din lånesøknad.

Alle mennesker har lav inntekt på et eller annet tidspunkt i livet sitt. Enten det er fordi man er mellom jobber, arbeidsløs eller studerer, kan lav inntekt føre til at man faller mellom to stoler når det gjelder lånesøknadene.

Det finnes imidlertid en del lånetilbydere som også tilbyr lån til personer med lav inntekt. Det er også flere lånetilbydere som aksepterer studentlån og uføretygd som inntekt. Disse lånetilbyderne tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, slik at du også kan få låne penger uten å måtte stille sikkerhet i bolig eller bil. Ulempen med lånetilbydere som gir lån til de med lav inntekt, er at rentene ofte er noe høyere enn ved vanlige lån.

For de som ønsker lån med lav inntekt kan det lønne seg å søke lån hos flere lånetilbydere samtidig. Da er sjansen for å få innvilget lån for deg som har lav inntekt større. Hos Låneportalen kan man søke lån hos flere lånetilbydere samtidig med kun en lånesøknad. Dette letter søknadsprosessen, og øker sjansen for å få innvilget lån. Husk å ha inntektsopplysninger som andre typiske opplysninger som er relevante ved lånesøknader tilgjengelig før du sender inn din søknad.

Post Navigation