Er lønnskonten tom, og du trenger penger til feriereisen, oppussing av hjemmet eller gave til kjæresten? Alle kan ha behov for litt ekstra penger i blant, og av og til kan et forbrukslån være en fornuftig løsning når du trenger penger på dagen.

Det finnes mange forbrukslån på markedet, men de tre klart beste lånene på markedet er forbrukslånene til OppFinans, Bank Norwegian og Nordax. Du søker på alle lånene ved å sende inn en online søknad, og behandlingstiden er rask, ofte kan du få svar med en gang på om lånet er innvilget eller ikke. Du kan låne opptil 350.000 kroner hos alle tre.

Ønsker du å sjekke dine muligheter for å få lån på dagen hos flere lånetilbydere på en gang bør du sende inne en søknad hos Låneportalen, da søker du flere steder samtidig og kan velge det lånet som passer deg best.

Hvis du trenger lån på dagen, kan en annen løsning være å søke om kredittkort fra flere ulike tilbydere, hvor det er lett å få innvilget søknaden din og penger på dagen selv med en moderat inntekt. Her kan du låne et mindre beløp, og du betaler ikke rente på lånet før du faktisk bruker pengene.

Post Navigation