Hvis du er arbeidsledig og trenger en ny jobb er det mange steder på nettet du kan lete etter ledige stillinger. Under finner du en liten oversikt over de beste og mest brukte stedene hvor du kan finne ledige stillinger. På de fleste stedene kan du også registrere din cv, slik at arbeidsgivere kan finne deg.

  • Finn.no/jobb: Norges desidert største nettsted for ledige stillinger. Både faste stillinger og deltidsstillinger. Når denne artikkelen ble skrevet var det over 18.000 ledige stillinger innen diverse bransjer på Finn.no. Det naturlige stedet å starte hvis du trenger å finne en ledig stilling med andre ord.  Du kan abonnere på søk og få varsel på e-post når det er nye stillinger som passer søket ditt og lagre stillinger som er interessante.
  • Nav.no: En statlig arbeidsformidlingstjeneste er som til enhver tid har mange ledige stillinger. Her finner du for eksempel alle offentlig utlyste stillinger i Norge, men også en rekke stillingen innenfor privat sektor. både faste stillinger og deltidsstillinger. Du kan abonnere på søk og få varsel på e-post når det er nye stillinger som passer søket ditt og lagre stillinger som er interessante. Når denne artikkelen ble skrevet var det over 12.000 ledige stillinger på Nav.no
  • Jobbsafari.no: Selv om de selv hevder å være Norges største database for ledige stillinger, så er dette et stykke fra sannheten. Men de har uansett veldig mange stilingsannonser til enhver tid innen de fleste arbeidsområder.
  • Proffice.no: En relativt ny karriereside på nettet, men de har allerede en rekke annonser for ledige stillinger på side nettsider. Verdt en titt.
  • Manpower.no: Et av Norges ledende bemanningsselskaper. De er i utgangspunktet et vikarfirma, så de fleste stillingene som du finner på nettsider er midlertidige ansettelser.
  • Adecco.no: Norges største bemanningsbyrå. Her finner du både vikarstillinger, fast stillinger og deltidsstillinger. De har over 8.000 medarbeidere i jobb vær eneste dag, og over 6.000 kunder som trenger medarbeidere.
  • Deltidsjobb.no: Nettsider har en stor oversikt over ledige deltidsstillinger. Et perfekt søkeverktøy for studenter og andre som kun ønsker en deltidsstilling.

Les også:

Post Navigation