Flappy Bird er det hotteste spillet i App Store akuratt nå, og det alle tenker på er hvordan man skal klare å få en bedre poengsum. Flappy Bird er et fantastisk enkelt spill, men gammeldags retro-grafikk. Flappy Bird er utrolig avhengighetsskapende, og mye av bakgrunnen til spillets suksess er definitivt jungeltelegrafen.

Når du laster ned Flappy Bird første gang merker du raskt at det er vanskelig å legge spillet fra seg, og at det er vanskelig å få en så høy poengsum som du ønsker. Det finnes desverre ikke noen «hacks» for et så enkelt spill som Flappy Bird, men det er likevel noen tips som gjør at du kan tredoble poengsummen din på en enkel måte.

1. Større er bedre i Flappy Bird

Selv om Flappy Bird opprinnelig er designet for iPhone, men det betyr ikke at du ikke kan spille spillet på iPad. På iPad er Flappy Bird rett og slett minst dobbelt så stort, og dette betyr at du enklere ser detaljer, og at det er enklere å styre Flappy Bird gjennom alle stolpene. I tillegg er det enklere å finne et godt sted å plassere fingeren din når du spiller Flappy Bird på iPad.

flappy_bird_ipad_mini_hero

2. Plassér fingeren din riktig

Hvis du spiller Flappy Bird på iPhone er det viktig å finne er godt sted å plassere fingeren din, slik at den ikke forstyrrer utsikten til skjermen. Hvis du er høyrehendt er det bra å plassere fingeren nederst i høyre hjørne. Er du venstrehendt kan det være en fordel å plassere fingeren i nederst i ventre hjørne, slik at fingeren ikke er i veien for Flappy Bird eller rørene.

3. Sett telefonen på «Do not disturb» mens du spiller Flappy Bird

Det er ingenting som er mer irriterende når du spiller Flappy Bird enn at noen ringer deg under spillet i det du er i ferd med å sette en ny high score. Et godt tips er derfor at du går inn på telefonens innstillinger, og setter telefonen på «Do not disturb» eller på flymodus. Da er du sikker på at du får den roen du trenger for å sette en ny high score.

4. Timingen er viktig i Flappy Bird

Den viktigste egenskapen i Flappy Bird er å time tappingen din. Det er tappingen som holder fuglen i luften, og det viktigste med spillet er å holde Flappy Bird perfekt i luften slik at han kommer seg igjennom alle rørene. Dette betyr at du må holde fuglen så plant som mulig. Siden Flappy Bird hele tiden går opp og nedover er det viktig å minimere banen så mye som mulig slik at fuglen kan gli enkelt igjennom rørene. Når du finner den riktige rytmen er det enkelt å øke sin high score. Pass på at hvis du må dobbelttappe, er det viktig å raskt finne den normale rytmen etterpå med enkle, hurtige og jevne tapp.

5. Ikke bli stresset

Kroppen din kjenner ikke forskjell på ekte stress og stresset du opplever når du spiller. Spill skaper et rush i kroppen – og Flappy Bird er intet unntak. Hvis du får kontroll over stresset ditt vil du mest sannsynlig gjøre det mye bedre i Flappy Bird.

BONUS TIPS: FLY LAVT

Hvis du flyr lavt igjennom rørene er det mye mindre sjanse for at du ikke tapper for hardt så du treffer øverste røret. Dette er den vanligste feilen i Flappy Bird. Fly derfor så lavt som mulig hele tiden.

Post Navigation