Internett er et flott forum for å kjøpe og selge brukte ting, og du når ut til mange mennesker som du ellers ikke ville nådd ut til. Det er veldig mange markedsplasser på netter der du kan kjøpe og selge brukte gjenstander, men langt fra alle er like gode.

De fleste store nettstedene står for over 90 prosent av trafikken, så det lønner seg å bruke disse.

Hvis du vil kjøpe eller selge gjenstander på auksjon så er QXL.no det klart største stedet for norske produkter. Her kan du velge om du vil kjøpe/selge på auksjon eller “kjøp nå” til fastpris. Hvis du skal legge ut et produkt så koster det en liten startsum + noen prosenter av salgssummen. Du kan også velge å betale ekstra for å få en profilert annonse.

Hvis du vil kjøpe eller selge ting i utlandet så er Ebay.no et godt alternativ. Dette er verdens største auksjonsside, og ha nå også kommet på norsk. Her kan du komme i kontakt med kjøpere eller selgere fra hele verden. Når det gjelder kostnader så opererer Ebay omtrent på samme måte som QXL.

Hvis du vil kjøpe og selge ting for en vanlig fastsum så er Finn.no det eneste alternativet som er verdt og nevne. Finn.no er Norges største rubrikkmarked, med kategorier innen alt mellom himmel og jord. Her kan du også gi bort ting gratis.

Post Navigation