Har du mange dyre forbrukslån kan det bli en meget dyr affære. I tillegg til å få en haug med fakturaer i posten hver måned betaler du også store rentekostnader når man legger til rentene på alle forbrukslånene. 

Det er lett å gå i fellen med å ta opp for mange dyre forbrukslån. Når du først har kommet i uføret virker veien ut av uføret lang. Det er imidlertid ikke nødvendigvis så vanskelig å finne lyset i enden av tunellen. Stadig flere lånetilbydere tilbyr å refinansiere forbrukslån. Å refinansiere forbrukslån betyr at du i stedet for å ha en rekke dyre forbrukslån samler alle lånene i et større og som regel billigere lån. Ikke bare betaler du mindre renter ved å gjøre dette, å refinansiere forbrukslånene til et større lån gir deg også en bedre oversikt over din samlede gjeld, og du betaler kun en faktura per måned istedet for f.eks. syv eller åtte.

Det er flere steder hvor du kan refinansiere forbrukslån. Vi vil på det sterkeste anbefale Låneportalen. Hos Låneportalen søker du om refinansiering hos inntil 3 lånetilbydere samtidig, og du får svar nesten umiddelbart. Du kan søke om refinansieringslån på mellom 5000 og 360 000 kroner, og dette burde være nok til å få refinansiert alle de dyre forbrukslånene du måtte ha.

Post Navigation